Verkkokauppa

Tervetuloa Heta Kanasen verkkokauppaan

Hei, tervetuloa tekemään löytöjä verkkokauppaani.


Myytävänä olevat teokset vedostan itse käsityönä. Käytän vedostuksessa happovapaata etsauspaperia, sekä valon kestäviä vedostusvärejä. Suojaat teoksen parhaiten happovapaalla aukkopahvilla, sekä lasilla kehystettynä.

Teoksen saat vedoksena kartonkikuoressa postitettuna helposti, mutta voit myös valita noudon työhuoneeltani oston yhteydessä. Verkkokaupan käyttöehdot –osiosta sivun alakohdasta löydät lisätietoa verkkokaupasta ostamisesta, maksamisesta ja toimituksesta. 


Myynnissä olevat teokset

Verkkokaupan käyttöehdot

Verkkokaupasta ostaminen

Voit ostaa tuotteitani verkkokaupastani tältä sivulta. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet, voit jatkaa tilauksen käsittelyä ja viimeistelyä ostoskori-välilehdessä. Tilauksen tekemiseen sinun tulee ilmoittaa henkilötietosi, postitusosoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi. Kun tilaus on viimeistelty, saat tilausvahvistuksen tuotteistasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Verkkokaupan tuotteiden hinnat ja koot on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteiden esitetyt hinnat sisältävät verot. Verottomat hinnat ovat eriteltyinä sekä tuote-esittelyissä että tilauksen viimeistelyvaiheessa.

Tilausten maksaminen

Tilauksen maksaminen tapahtuu tilisiirron kautta. Tilausvahvistus-sähköpostin yhteydessä saat pankkitiedot ja tilinumeron, johon voit maksaa tilauksen. Kun tilausmaksu näkyy pankkitilillä, saat siitä automaattisen sähköposti-ilmoituksen. Tämän jälkeen tuotteet viedään postitukseen, jonka jälkeen saat automaattisen sähköposti-ilmoitusten tuotteiden postituksesta.

Maksu voidaan suorittaa myös käteisellä, mikäli haet tuotteet paikan päältä työhuoneeltani. Tämän jälkeen saat ostamasi tuotteet suoraan itsellesi.

Mikäli tilausvahvistuksen jälkeen tilausta ei makseta 7 päivän kuluessa, pidätämme oikeuden tilauksen mitätöimiselle siinä olleiden tuotteiden osalta. Tuotteet palautuvat näin ollen automaattisesti takaisin myytäviksi verkkokauppaan. 

Tilausten toimitus

Tilaukset toimitetaan Suomen Posti Group Oyj välityksellä Suomen sisällä. Teoksen saat vedoksena, hyvin pakattuna ja kartonkikuoressa postitettuna. Tuotteet postitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun postitusosoitteeseen, joten varmistathan että osoite ja puhelinnumero on oikea tilausta tehdessäsi. 

Tuotteiden lähetysmaksun maksaa ostaja. Lähetyshinta lasketaan aina teoksen ja kartonkikuoren koon ja painon mukaan.

Yleisimmät lähetyshinnat tuotteilleni kotimaassa:

Teokset 12 x 20 cm  – 4,60 €

Teokset 20 x 26 cm – 5,90 €

Teokset 26 x 40 cm – 6,90 €

Teokset 35 x 40 cm – 8,90 €

Suomen Posti Group Oyj vastaa täysin tilausten toimituksesta. Teokset, jotka lähetetään kirjeellä, eivät ole seurattavissa. Teoksista, jotka postitetaan kartonkikuoressa pakettina, saat sähköpostilla seurantanumeron, kun tilaus on postitettu. Tilausten yleisimmät toimitusajat riippuvat Postin omista toimitusajoista. Yleisimmät toimitusajat lähetyksille ovat kotimaassa n. 1-4 arkipäivää. Suomen Posti Group Oyj on vastuussa tilausten saapumiskunnosta, joten otathan ensisijaisesti Suomen Posti Group Oyj yhteyttä, mikäli tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksen aikana. 

Voit myös valita tuotteillesi noudon työhuoneeltani Kirkkokatu 13, 48100 Kotka. Kun olet saanut tilausvahvistuksen, olethan minuun yhteydessä sähköpostitse, jotta voimme sopia ajankohdan tilausten noudolle. 

Palautukset

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tilaus ilmoittamalla viimeistään 14 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Palauttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi sähköpostiin heta.kananen@kymp.net tai palautettavan tavaran mukana kirjallisella ilmoituksella. Palautukseen tulee liittää seuraavat tiedot:

  • Tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • Pankkitilinumerosi
  • Kopio tilausvahvistuksesta

Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset, kuten postimaksut.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Lisäkysymykset

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tuotteisiin tai verkkokaupasta ostamiseen liittyen, otathan minuun yhteyttä.

Sähköposti: heta.kananen@kymp.net

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.